Tarot åker fram igen

Står i köket och intar dagens sista måltid. Jag har ännu inte riktigt accepterat att jag ska äta 7 gånger om dagen. Ibland känner jag för att hoppa över något mål, men det får jag ofta sota för efteråt i form av total energilöshet, svettningar och skakningar i hela kroppen.

Just nu klunkar jag något som kallas för guldmjölk. Någon sorts hippiedryck på gurkmeja som bedövas med starka kryddor. Jag experimenterar lite med receptet för att få till det så att det blir drickbart. När jag är nöjd ska jag nog sätta upp det här på bloggen.

Gött med vårdagjämning förresten! Sjukt tillfredställande med mer ljus. Under vintrarna känns det som att jag går på sparlåga, jag är själsligt död (om jag nu över huvud taget har någon). När det sedan vänder blir jag mer kreativ och har lust att göra saker. Tarorlekarna har åkt fram igen och jag forstätter läsa på om diverse onödigt som örter och såntdär skit. Köpte mig Bonniers stora bok om stickning, garn och en jävla massa sticknålar .. men nu vill jag läsa allt jag kommer över och måste nog lägga band på mig själv. Tydligen kan jag inte göra allt samtidigt. Storytel går varmt också. Men jag har märkt att jag inte bara kan sitta stilla och lyssna, för då slocknar jag direkt. Måste ha något för händerna hela tiden. Är inne på åttonde boken i serien "Häxmästaren" ... den är väl inte världens bästa och man räknar snabbt ut med arslet i förväg om vad som kommer att hända. Men ändå.

Där tog guldmjölken slut. Nu åker lurarna på.

Till top