Beyond Retro

Påsken är nog ta-mig-fan den segaste högtiden näst efter julafton! Men det fina med att ha en partner från västkusten är att har vi eldat en hel del denna helgen. (Troligtvis till grannarnas förtret.) Påskefyrar är jävligt praktiska, jag och dotran har lyckats bränna en jäkla massa trädbajs (kottar), kvistar och förra årets gräs. Chewbacca har haft igång kallröken och rökt ölkorv, vitlök och chili. 

 
Det fina med att bo nära hufvudstaden, till skillnad från Skillingaryd (som jag gjorde en period i yngre dagar) så finns det affärer som är öppna här under påsk. Vi klapprade Drottninggatan upp från Gamla Stan och kollade på allt blomster från kärleksmanifestationen och svängde in på Beyond Retro i lördags. 
För er som inte vet så är det en jäkligt cool second handaffär. Går man in där så är det svårt att lämna stället utan att ha med sig något fult plagg man helt plötsligt tycker är såå häftigt.
Efter den här visiten fick jag med mig ett par hängselshorts i denim... så att eh... jag har bestämt att det är snyggt, OK?!
 
Snickarbralleshorts is the shit!
 
Till top