Jag kan inte jobba hela tiden!

Ammonit på mineralmässan.
I helgen unnade jag mig ett besök på årets mineralmässa igen. Något färre försäljningsbord om man jämför med de tidigare åren jag gått dit, men jag hittade några fina kristaller och fossil ändå till min samling. På bilden ovan ser ni ett fossil jag fastnade för, dock ej till salu. Just ammoniten är vär väldigt vacker i genomskärning och det finns endel duktiga individer som gör smycken av dem. 
 
Tar tid för mig själv
Jaha, då är man hemma igen efter resor och sol. Nackdelen med att ha haft 4 semesterveckor detta året är ju att jag halkar efter på jobbet. För att jobba tokjävel med att "släcka bränder" för att komma ikapp så har jag också satt mig själv åt sidan genom att skjuta upp läkartider till exempel. Så nu har jag äntligen tagit tag i detta. Imorse lämnade jag cellprov, vidare har jag bokat in en ny läkartid för förnyande av recept, ett besök hos tandhygienisten, ett besök hos tandläkaren och till sist så ska jag göra en årlig synundersökning.
 
Jobbet får vänta!
Jag har ju en befattning med obestämd arbetstid så jag har aldrig riktigt ledigt känns det som (förutom när jag åker utomlands). Men som en klok person på facket underströk så har ju även chefer inte mer än 40 timmar i veckan heller. Jäkligt svårt det där med att fördela tiden så att alla får vad de vill ha av mig på jobbet. Men nu fasen ska jag vara hårdare på mina kompdagar och inte svara i telefon när jag försöker ha egentid.
 
 

Vulcanos

Just nu frotterar jag mig bland vulkaner på Teneriffa. Mamma fyller år och har bjudit hela familjen på en vecka här i solen. Gött.

Till top