Så här ser jag ut.

Inga filter, inget flexande, slarvigt uppsatt hår, glasögon och psoriasis. Dock 25 kg lättare än i vintras. Jag är alltså på samma vikt nu som för exakt 2 år sedan. Däremot har jag inte lagt så mycket tid på träning ännu, förutom att jag hållt mig på ungefär 10 000 steg om dagen.  
Inuti är jag samma person som alltid. Egentligen trivs jag som överviktig men det är ju sjukdomen som som får mig att känna mig onormal. Än har jag inte märkt några större resultat efter operationen mer än att acnen har lättat. Äggstockarna vill inte samarbeta ännu, om de någonsin nu kommer att vilja göra det. Så fortfarande har jag en hormonuppsättning som en man.

Hur gör de efter ett halvår tror ni?

Så. I måndags fyllde jag 36. Nu kan jag inte påstå att jag är i 20-årsåldern längre då man avrundar uppåt när siffran är över 5. Alltså .. the big 40 närmar sig med stormsteg. Nä, inte känns det så dumt ändå. Det där med att plocka bort piercings och klä sig som om man skulle vara "mogen" har jag testat ett par gånger. Ingen idé att försöka vara något man inte är. Man faller tillbaka i det man trivs och är van vid ändå.
Undrar hur alla de där på TV som är med i "gör-om-mig-programmen" gör när de lämnar studion... efter ett halvår sitter de säkert där i soffan med en halväten falukorv, svettig varg-tisha och luktar mintlikör ändå, tror ni inte?
 
Bjöd på kräftskiva i helgen. Som efterrätt blev det naturligtvis surströmming. Min thailändska vän var den ende i sällskapet som inte klarade att hålla det nere. Mamma tycket det var elakt av mig att skrämma upp honom med diverse youtubeklipp med spyende amerikanare som testar denna delikatess för första gången och är alldeles för vekmagade. Men denne underbara vän gav mig en tatuering i present. Motivet blev en poppelsvärmare på låret.
 
BTW, har jag börjat samla in döda fjärilar. Jag lyckades det här året med min trädgård där jag planterade massor av växter som lockade till sig dessa underbara små flygfän. Här i veckan inspekterade jag närmare och hittade ett helt dagis av luddiga fjärilslarver i blombänkarna. Yay!
Här har vi en Pärlemorfjäril (Heliconiinae).
 
 Och så har jag fått skörda en hel del i odlingarna. Rödbetor, ärtor och chili har det blivit mycket av i år, förutom alla örter som plockats in och torkats under hela sommaren. Det blir inläggningar och rökelser av det mesta som inte konsumerats färskt. Men än har jag majs och pumpor som förhoppningsvis ska vara klart nu i höst tillsammans med mina vinteräpplen. Tror jag behöver en större frys.
 
Till top