Kukväder

 
Fan vad leds jag är på den här värmen! Vi har ju haft en perfekt sommar rent vädermässigt det här året. Regnigt, molnigt och varmt ibland. De bästa dagarna var ju då det varit ljust men svalt, det blir ju som inte bättre. Nu längtar jag efter höstvädret... och min man såklart. Ska hämta honom på Arlanda inatt.
 
 
Hunden har skitit på golvet 2 dagar i rad. Mysigt. Är det normalt att man inte får bort bruna bajsfläckar från vita elkablar? Jag har då skrubbat som fan men fläckarna är kvar! Kolla vad nöjda han är på bilden. Man kan ju inte vara arg på en sådan när det händer olyckor ibland.

Soffsovaren

 
Fasen vad tråkigt det är att vara gräsänka. Min wookie åkte en sväng upp till Finland i förra veckan igen. Han är mitt ute i ingenstansutantäckningpåtelefonen-landet. Av någon anledning har jag inte lust att sova i sängen när han inte är hemma så jag bäddar ut soffan i vardagstummet. Kollar TV tills jag somnar och vaknar då och då på nätterna utav husdjuren som trängs runt mig. Stiger upp på morgonen likt en robot för att jobba. Kommer hem och känner ingen lust att ställa mig för att laga mat.
 
 
Vid oregelbundna tillfällen får jag ett sms eller ett meddelande på Facebook. Mitt liv stannar upp men jag har som inget nytt att säga. Det är bara fint att han hör av sig när han kan. 
 
 
Ja, det ät trååkigt. Och ja, vid sånahär tillfällen märker jag hur mycket mitt liv kretsar kring min partner. Mitt behov av att fylla ut tiden med hobbies växer när jag är ensam. Ibland kan jag bli nästintill manisk. 
 
 
 
Till top