svett och jalapenoglass

 
Jävlar så varmt och soligt det har varit senaste tiden. Otroligt enerverande när man arbetar utomhus hela dagarna. Kläderna är svettigt fastklistrade på kroppen och man är ständigt röd i fejset.
 
Trevligt ändå att det gick bra för F! i valet förresten. Jag tog mitt ansvar genom förtidsröst så jag hittade på annat igår. Jag och maken har ju som tradition att alltid göra så mycket som möjligt om söndagarna så att vi sarkastiskt kan klucka för varandra att vi minsann inte hade tid att gå i kyrkan. Siggesta gård fick bli vårt offer. Attila glodde på Abbathmöstrade getter och jag tröck i mig mango/jalapenoglass. Inte var det la sådär jättegott ... men ändå.
 
Vad ska hända nu då? Min walk in closet är nästan klar, chihuahuan är köpt (efter 3 års letande) och jag trappar ner på cellgifterna ytterligare för att sluta ta dem helt nu i juli innan semestern. Nej, jag är inte friskförklarad men jag orkar inte ta skiten mer. Har ju min PCOS, magkatarr och migränen att hålla i schack också, så att kunna plocka bort ett ok är ju som gött.
 
Skaffade mig en ny morgonvana eftersom jag har vant mig vid att vakna vid 5 tiden efter Thailandsresan. Har nämligen börjat simma. Minst 1 km 3-4 ggr/veckan. Det är jag och Gustavsvbergs pensionärer som hänger på låset kl 06:15 utanför simhallen när de slår upp dörrarna. 
 
Eh, nu vill jag kramas med hunden och kolla på Game of Thrones.

Attila

 
 
Har letat efter den perfekta hunden i ca 3 år nu och äntligen har vi fått en ny familjemedlem! Attila flyttade in hos oss i fredags. Pigg, snabb och väldigt social.
 
 
Till top