What To Wear?

Efter två dagars pungväder så har solen behagat att titta fram igen. Gillar sol. Men inte allt det andra som t ex turbosvett och klibbighet. Just sådanahär dagar lyckas man aldrig liksom hitta bra kläder heller. För allt ligger ju svettstinkande i tvätthögen!
 

Stora pattar, systrar och tuppkam

 
Intog Gamla Stan i sällskap med syrran och iförd träskorna igår. Med bestämt klapprande styrde vi stegen mot Gustaf Mellbin för att prova ut en myckenhet av tissetyg, ty hängpattarna behövde ny boplats. Till min förvirring hade mina smutsiga kuddar vuxit, så storleken hamnade till slut efter många om och men på hela 85 G! Passade även på att roffa åt mig en bikini att vältra runt på stranden med.
 
 
Denna afton har jag, inte utan en tår i ögonvrån, vinkat av detta lilla stycke till syster vid spår 18 b. Hon fick med sig en Pulled Porkmacka som resekost upp till Norrland. Det har varit ett sant nöje att ha henne här i en hel vecka. 
 
Passade på att leka hippies i solskenet.
 
 
Jo, köpte den här galna blomman på Ingarömarknaden idag. Tuppkam hette den visst. Har stått och klappat den vid ett otal tillfällen under dagens lopp. Få se hur länge den överlever i min vård nu.
 
 
Till top