Sporadisk

Skulle stiga upp klockan 6 i morse. Men jag fick för mig att jag var trött och inbillade att jag hittat på en ny lek som gick ut på att trycka på snooze så många gånger som möjligt. Så nu sitter jag här och klockan är 9. Blir ingen promenad, tänker sträcka ut min rygg som jag inte gjort på ett par månader. Känner att det behövs då jag krattade löv ett par timmar igår. Squatsen börjar närma sig 150 nu, helt OK. 50 st på raken är ingen big deal så det är ju bara att gångra med 3. 
 
 
 
Av någon anledning har jag nynnat på den här låten mellan snoozningarna, så  det kändes la naturligt att den fick komma med på bloggen idag. Breaking The Girl är, i mitt tycke, en av de bästa låtarna RHCP någonsin gjort. Över 20 år gammal och den funkar fortfarande.

syjunta

Det här är vad jag pysslat med hela helgen. Har gjort nya soffor/sängdelar till vår nyinskaffade husvagn. Får smälla upp några bilder när allt är färdigt om några dagar. Det kaklas och byggs nytt bord också. Inte fan har jag tid att supa på helgerna inte.
Till top