Gubbsväng

Alex undrade om jag gillar Dire Straits och vad det egentligen skulle vara som är tilltalande. Sången är ju rätt tradig, nyanslös och melodierna är gubbiga.Det är ju så ... men det är väldigt lättlyssnat. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Mark Knopfler och Dire Straits har liksom alltid funnits där, både i hemmet och på fester. Slentrianmusik helt enkelt. Brothers In Arms och What It Is är ju väldigt sköna att lyssna på. Hellre det än ´Yo Nigga Nigga hip hop style Weed Nigga-musik´.

leva för att leva

Vilket jobbigt väder. Svårt att klä sig rätt. När jag drar hemifrån är det kallt och när jag tar min en-timmes-promenad-innan-jobbet är det för varmt. Orka krångla! Jag får väl byta väska så jag kan packa ner allt jag byltat på mig tidigare på dagen. Det gäller att vara praktisk.

Imorse vaknade jag med ett sug efter att börja plugga igen ... men jag vet inte vad. Nu jobbar jag deltid och tar lite småprojekt då och då utöver det. Men man kanske hittar någon bra kurs som inte är alltför tidskrävande samtidigt som den är givande. Ska fundera på det. Ska kolla igenom det jag redan har gjort och se om det finns något att bygga vidare på.

Mitt val av att inte skaffa barn i åldern 20-30 känns väldigt bra nu när jag ser hur många meriter jag faktiskt har. Jag har rätt till högre lön och så har jag inte behövt ta tråkiga jobb bara för att överleva. Man ska ju leva för att leva, eller hur?

Till top