Håret del 2

Nej, mitt hår är bara lockigt när det är nyduschat. Efter ett par timmar rätar det ut sig och blir spikrakt. Som fan också! Har alltid varit lite irriterad på det då jag som barn helst ville se ut som Ronja Rövardotter i barret. När jag gick på mellanstadiet permanentade jag håret ... men lockarna lyste ganska friskt med sin frånvaro ändå. När jag skaffade dreads första gången satt syrran å kämpade med mitt hår i 12 timmar ... en vecka senare hade håret rätat ut sig, trots att jag använde vax och sov med yllemössa. Andra gången fick jag använda virknål.

Ronja Rövardotter


Mitt hår har sällan kluvna toppar även om jag misshandlar det å det grövsta. Jag använder nästan aldrig balsam. Kör med hårinpackning nån gång om året. Hårfärg fastnar inte så bra heller.

Förra året köpte jag mig en Volume Master. Tillsammans med den och massor av hårprodukter kan jag nu få till mitt risiga häxhår som jag vill ha. Men det ligger jävligt mycke jobb bakom så för det mesta ids jag inte ens bry mig. Jag får se ut som jag gör helt enkelt.Blasfeministen

Blasfeministen, Stina Losbäck HolstadBlasfeministen, Stina Losbäck Holstad

VassTand

Sitter här än en gång utan piercings och väntar in en långpromenad till tandläkaren. Ska fixa ihop en gammal lagning som råkade flyga ut för snart ett år sedan. Det gör inte ont ... bara jäkligt irriterande med en liten glugg där tungan skrapar emot en vass kant.


Till top