Hey Sugar söker nya bloggare!

 
"Just nu letar vi efter några nya bloggare som har lust att bli en del av vårt team. Du bör vara driven och intresserad att utveckla din blogg att bli större, samt ha en blogg i nuläget med minst 100 unika besökare per dag som du är beredd att flytta till vår domän.
 

Vi handplockar våra bloggare noga för att få en bra mix av olika alternativa personer, gärna med en speciell kläd- eller livsstil, som kan skriva minst ett (gärna fler) inlägg per dag.

 

Det vi kan erbjuda är chans till att synas för fler, hjälp att anordna roliga bloggtävlingar och massor av support.

 

Maila ditt intresse till info@heysugarmagazine.se och berätta lite om dig själv, din blogg, antal besökare samt vad du har för planer för din blogg i framtiden."

 

Källa och bild från heysugarmagazine.se

 

explain this Clarissa!

Känner mig mycket bättre nu. Yrsel och huvudvärk verkar ha förflyttat sig till nattetid så jag kan sova bort skiten. Under dagarna har jag mycket lättare att koncentrera mig och balansen håller sig jämn. Lyckades betala räkningarna själv idag. Yeeey...
 
Nå, det går frammåt iaf och jag är glad över att alla tester som gjorts på mig är normala (förutom att jag har förhöjt antal vita blodkroppar vilket betyder att jag har någon sorts infektion). Har fått nya tider hos neurolog och så inväntar jag ju att få börja min cellgiftsbehandling mot psoriasisen nu i september.
 
 
Till top