Frasses Mixer

Glöm nu inte att basen ligger mellan 10-200 Hz

  
Hittade ett mixerbord på Kvibergs marknad. Något jävla hemmabygge vi fick lös för endast 100 kr. Gubben som försökte sälja de till oss ville ha 800 kr och argumenterade med att den minsann var med i Backabranden i slutet av 90-talet. WTF!? Tror han att man e dum i huvudet eller? En jävla massa dog i den branden och många blev svårt skadade. Menar han då att DJ´en grabbade tag i bordet och släpade ut det först av allt? Kanske var det därför det gick som det gick? Tard!

 
Nåväl, i studion så skruvades bordet isär och man kan slakta skiten och använda delarna till andra bra saker. 4 st VU-mätare ingick ju så det är ju klart värt 100 spänn :) Dennis fick sig en sampler för 200 kr samma dag .. han blev helnöjd (han har 6 st fungerande nu).

BTW: Ni som undrar över hur det gick med Alex ben ... det blev en liten fraktur men med stöd och undantryckt smärta så klarar han sig :)

BoooM

Japp, då var man hemma från Trollhättan igen! Nu har jag kollat på när de borrat, laddat och sprängt. Riktigt kul faktiskt.

Alex Losbäck Holstad och Micke Backelin, the Resistance, Lord Belial

Här har ni min Alex och Micke Backelin (Lord Belial) i fullt sjå med laddning. (Det är så härligt att se andra arbeta.) Resten av bilderna sätter jag upp i min DayWiews.

 

 

Till top