Idag är en bra dag!

Nyss hemkommen från det första mötet med min handledare Annah på AF Kultur o Media. Trevligt att de kopplade ihop mig med en kvinna som själv brinner för metalmusik. Vi gjorde upp en handlingsplan för mig och kom överens om att jag ska höra av mig så snart jag kommit hem från turnén i April. Då ska jag bjuda in henne till vår studio i Bergsjödalen.
I morse kände jag mig lite nervös för att gå dit faktiskt. Jag parfymerade håret i armhålorna och sminkade mig riktigt fin. Ja .. trots min feminism (*fniss*) så använder jag mig av smink och i min värld så gör jag mig fin både för kvinnor och män när jag ska ge ett gott första intryck.
I mitt tycke hade jag gjort mig extra fin idag, men det verkade inte bita på Alex alls. Han pratade mest om hur snygg röv jag har .. om hur fin form det är på den och att den är så mjuk. Det verkar som att det inte spelar någon roll hur perfekt min eyeliner sitter eller hur långa ögonfransarna blir av den nya mascaran, han kommer ändå inte vara intresserad av sådant.

Efter de fina mötet med Annah har jag varit på riktigt bra humör, trots P-boten och den asdyra förseningsavgiften på hyrfilmerna som kom in en natt för sent :P

// eder Stina L.HolstadJag och Alex på Sticky Fingers i Göteborg, Januari 2011


Till top